Till innehåll på sidan
En kvinna lutar huvudet mot en resväska och lyssnar.

Vem där?

En väska. Ett ljud. En känsla. Vem där? Följ med in i en magisk fantasivärld genom rörelser och mim (fr. 2 år). En del av Familjelördag.

lördag
6 april 2024

Ord. pris 70 kr

20 min (ingen paus)

Studion
Passerat

Välkommen in till en teaterstund för nyfikna. Föreställningen är baserad på mim och kroppsspråk där berättelsen förs framåt genom kroppens rörelser och musik. Vi får följa med en vän in i en magisk fantasivärld. Genom mim, röst och musik hittar vi det stora i det lilla. Kolla, en väska. Vad finns där? Bor det någon där eller har någon gömt sig? Vad är det som låter, vad hör vi? Vågar vi titta efter? 

Baserat på föreställningens längd och innehåll passar den för barn från 2 år.

Vara folkbibliotek är på plats

På denna Familjelördag deltar Vara folkbibliotek med Sagostund, utlåning och andra aktiviteter.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag! Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna Familjelördag serveras köttbullar/falafel med potatismos, gräddsås och lingon samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Läs mer om Familjelördag