Till innehåll på sidan
Delar av ensemblen ur Wallmans står och sjunger framför en röd och glittrande bakgrund. Text: Wallmans On Tour Sweden

Wallmans On Tour

Ta del av en glittrande dinnershow som presenteras i äkta Wallmans-anda. Njut av god mat samtidigt som du bjuds på en sprakande show.

fredag
19 jan 2024

Ord. pris 1295 kr

3 tim 45 min

Sparbanken Blackbox
Passerat

Till våren kommer succékonceptet Wallmans On Tour tillbaka till Vara Konserthus. En uppskattad show som presenteras i äkta Wallmans-anda, du bjuds in till en upplevelse med värme och själ där du som gäst alltid ska känna igen dig i repertoaren. 

Kliv in i Sparbanken Blackbox och slå dig ner vid dukade bord. Samtidigt som du njuter av en fantastisk buffé bjuds du på en högklassig och glittrande show, presenterad av fullfjädrade artistproffs med otrolig scennärvaro.

I biljettpriset ingår varmrätt på buffé och ett glas öl, vin eller alkoholfri dryck. Efter maten dukas det upp en dessertbuffé med kaffe och te som också ingår i biljettpriset. För den som önskar köpa mer dryck är baren öppen hela kvällen.

Välkommen på dinnershow!

Mat & dryck

Varmrättsbuffé

På varmrättsbuffén serveras helbakad fläskytterfilé, dragonmarinerad majskyckling, flera sorters smakrika korvar, rotfruktsgratäng, gratäng på blomkål, spetskål och tomat, ölsky, lax- och romröra samt dragonemulsion. Det finns också flera olika sallader, nybakat bröd och goda tillbehör.

Råvarorna är väl utvalda och flera av dem från lokala producenter. Bland annat från Halla Gård, Eriksons Chark, Adelåsens Kalkon, Sivans Ost och Qvänum Mat&Malt.

Dessertbuffé

På dessertbuffén finns vispad yoghurtpannacotta med lakrits- och hallonkompott, crème brûlée och chokladpastej med rostad vit choklad.