KONFERENS & EVENT

Mitt ute på slätten finns vi, en minst sagt perfekt mittpunkt i Skaraborg och västra Sverige. Du kanske ska ha kickoff, konferens eller framtidsmöte i regionstyrelsen, kundkväll, mässa eller ställa till med stor show. Vi gör allt för att ditt möte ska bli lyckat. Vi ställer fram fyra stolar eller femhundra, dukar kaffevagnen eller ordnar bankett med det bästa slätten kan erbjuda. Allt för att ditt event eller din konferens ska bli till något av det bästa!

Varmt välkommen att mötas hos oss!

KONTAKT OCH BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vill ni veta mer om möjligheterna för konferenser på Vara Konserthus eller om ni vill göra en bokningsförfrågan är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Åsa Karlsson

Åsa Karlsson

Konferens- och eventansvarig

0512-313 86
asa.karlsson@varakonserthus.se

Mitt i Västergötland

Vara Konserthus läge mitt i Västra Götalandsregionen gör oss tillgängliga för alla. 10 mil från Göteborg, endast ett stenkast från E20 och med järnvägen inpå knuten. För våra gäster som kommer med bil har vi goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till konserthuset.

Konferens kryddad med kultur

Planerar ni kick-off, mingel, mässa eller något annat trevligt event? Vara Konserthus möjliggör en unik kombination av konferens kryddad med kultur. I vår härliga foajé och restaurang knyter vi ihop ert event med närproducerad mat och underhållning i världsklass.

Lokaler för alla möten och event

Vi har möteslokaler som passar både för riktigt stora konferenser eller event och trevliga konferensrum perfekta för mindre möten. Oavsett om ni är två personer eller 500 konferensdeltagare så har ni möjlighet att mötas hos oss. Konferenslokaler, scen och restaurang ligger i nära anslutning till varandra vilket gör att ni på ett ögonblick förflyttar er från konferens, till middag och vidare till en underhållande upplevelse.

Råvaror från Varas eget skafferi

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen för en lyckad konferens. Givetvis tar vi till vara på vårt läge på Varaslätten och våra kockar hämtar sina varor från Varas eget skafferi. På menyn hittar ni lokalproducerade och närodlade godsaker från bland andra Sivans Ost, Adelsåsens kalkon, Boestorps Gårdsprodukter, Svartemadens potatis, Franzéns Champinjoner och Qvänum Mat & Malt.

”Vi har valt Vara Konserthus som plats för vår årliga stämma. Det är en viktig dag och därför är det viktigt att allt runt omkring fungerar smidigt, vilket det alltid gör. Mycket tack vare den vänliga och serviceinriktade personalen som visar prov på gott värdskap.”

Sofia Karlsson
Ordförande LRF Västra Götaland

Doggy Lantmännen 111 år

Februari 2014

Företagarfest Vara

Februari 2017