Till innehåll på sidan

Konferens

Det är inte bara konserter och föreställningar som anordnas på konserthuset – vi kan också hjälpa dig med konferenser och event.

Läktare med publik framför en scen med loungemöbler.

Konferens, möte och event med positiva tongångar

Konserthuset är en bra mötesplats oavsett om ni är flera hundra personer eller en liten grupp som ska träffas. Dessutom med riktigt gott fika och närproducerad mat. Det finns allt från konferenssalar med sittplatser för 500 personer till mindre mötesrum för några få deltagare. Du kan hyra lokaler i flera dagar eller för ett kortare möte, du kan också välja att endast hyra lokalen eller lägga till mat och fika.

Utöver rum för konferenser på plats finns det också möjlighet att bygga upp en inspelningsstudio för att sända digitala event och mötesteknik för att livestreama videokonferenser. 

Satsa på pauserna med mat och fika

Passa på att njuta av något gott, samla krafter och nätverka i pauserna. Du kan boka mat och fika till din konferens, möte eller event. Vi har olika matpaket beroende på hur många ni är och hur länge ni är här.

Vill du ha hjälp att anordna ett större event?

Vi vet att det kan vara lite trixigt att anordna stora event men vi har gjort det många gånger och hjälper dig gärna. Vi kan hjälpa till att planera, boka och genomföra event. Kanske vill du ha hjälp att boka en artist, bjuda på trerätters middag eller planera körschema?

Flera stora event har genomförts på konserthuset. Bland annat anordnas varje år Skaraborgsdagen med 400 beslutsfattare inom offentlig sektor och det privata näringslivet. Årets Företagarfest i Vara och kommunens Vinterkalas anordnas även de årligen. Det har också genomförts många företagsevent, ett av dem är Sparbanken Skaraborgs 175 års-firande som var ett flerdagars event med allt från barnteater till middag med underhållning. 

Långt konferensbord med godis och vaser med vass.

Vill du boka konferens, mötesrum eller event?

Genom bokningsförfrågan får vi en bild över dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan så snart vi kan för att tillsammans hitta något som passar dig.

Till bokningsförfrågan

Malin Lorentzson Sjölin

Emma Brolin

Tidigare konferenser och event

160 konferenser och möten varje år

160 konferenser och möten varje år

Möteskultur med positiva tongångar

Möteskultur med positiva tongångar