Till innehåll på sidan

13 dec 2023

Rockfestivalen "In rock" landar i Vara

Sara Törn från Vara Konserthus och Nicki Lowe från Beardmen står i Sparbanken Blackbox och ler in i kameran

2 november arrangeras Vara In Rock Festival på Vara Konserthus. Här samlas rocklegender med stjärnstatus och de hetaste banden från hela Europa under samma tak för en endagsfestival. Det blir en total rock’n’roll-upplevelse som du inte vill missa.

Tidigare har festivalen "In Rock" ägt rum i Skövde. 2024 ingår Vara Konserthus ett samarbete med festivalarrangören Beardmen och In Rock arrangeras för första gången i Vara.

Produktionschef Sara Törn berättar:

– Vi har länge velat arrangera en festival och vi vet att många efterfrågat mer rock på våra scener. När vi mötte Beardmen klickade vi direkt och beslöt oss för att arrangera In Rock tillsammans i Vara. Det är också ett perfekt tillfälle att visa vad vår scen Sparbanken Blackbox går för.

En total festivalupplevelse

Under festivalen kommer konserter att äga rum på två scener: Sparbanken Blackbox och restaurangscenen. Spänningen hålls vid liv genom att löpande avslöja vilka band som kommer att inta dessa scener men vi kan redan nu lova att det blir något extra.

Det blir en total festivalkänsla där publiken kan njuta av rock, foodtrucks och släcka törsten vid våra två fullt utrustade barer som håller öppet hela kvällen.

Även Nicki från Beardmen är entusiastisk:

– Att In Rock intar Vara Konserthus och därigenom når en milstolpe i vår strävan att bli en turnerande rockfestival är otroligt roligt. Vara Konserthus är utan tvekan den bästa platsen för rock i hela Skaraborg, särskilt i Sparbanken Blackbox. Det ska bli fantastiskt att samarbeta med ett professionellt team där alla är experter på sina områden. Och vi hoppas att det blir ett välbesökt evenemang som gör att In rock kan återvända till Vara fler gånger.

Logotyp för Vara In Rock 2024 i blåvit text med svart bakgrund

Först till kvarn – Blind Bird-biljetter

Innan de första akterna presenterades gick det att köpa Blind Bird-biljetter till pangpriset 666 kr. Dessa bokades snabbt slut och nuvarande pris är Early Bird till 999 kr.

Förbered dig för en helkväll av ren, outsinlig rock'n'roll med festivalkänsla. 

Till evenemanget!

Dela