Till innehåll på sidan
Magnus Johansson, John Lundvik, Marcos Ubeda.

I Juletid 2024

Succén "I Juletid" med Marcos Ubeda och Magnus Johansson i spetsen kommer tillbaka, Årets gästartist är John Lundvik!

onsdag
18 dec 2024

Ord. pris 505 kr

2 tim 30 min (ingen paus)

Stora salen Köp biljett

”I Juletid”, Sveriges mest omfattande julturné som spridit julstämning, gemenskap och musikalisk glädje i över 20 år är nu tillbaka. Att få leverera en konsertupplevelse där musiken, känslan och julen står i fokus till vår trogna och fantastiska publik gör oss både glada och otroligt stolta.

I år ser vi fram emot att få möta publiken än en gång och denna gång tillsammans med en av Sveriges mest älskade artister, John Lundvik. John levererar sann julkänsla med sin härliga röst och energi som gått rakt in i hjärtat på svenska folket.

John Lundvik

John Lundvik är en välkänd och folkkär sångare, låtskrivare och musikproducent. Han har en sång- och låtskrivarkarriär där han komponerat musik till såväl sig själv som till filmer. Men också till andra artister och inte minst Daniel Westlings musikaliska bröllopsgåva till Kronprinsessan Victoria, ”WhenYou Tell The World You’reMine” 2010.

John har tidigare medverkat i Melodifestivalen vid tre tillfällen, 2019 stod han som vinnare med låten ”Too Late For Love” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest där han slutade på en hedervärd femte plats. 

Vi är så glada att välkomna John till ”I Juletid” och ser fram emot att leverera en minnesvärd kväll i såväl kyrkor som teatrar och konserthus. Varmt välkomna, hoppas vi ses!

Marcos Ubeda & Magnus Johansson