Till innehåll på sidan
Molly Hammar mot gul vägg

Molly Hammar

Upplev starka känslor, ett unikt sound och fina melodier varvat med ösiga hits med Molly Hammar på scen i Sparbanken Blackbox!

lördag
14 sep 2024

Ord. pris 495 kr

1 tim (ingen paus)

Sparbanken Blackbox

Åldersgräns: 13 år

Endast ståplatser

Köp biljett

Molly Hammar är en av Sveriges främsta sångerskor som har gjort sig känd för sin kraftfulla röst och sitt unika sound. Under sommaren 2024 åker hon ut på en turné som sträcker sig till Vara Konserthus i september!

Molly Hammar hittade hem musikaliskt med den kritikerrosade EP:n ”Sex” 2018. Att sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett väldigt personligt perspektiv förlöste Mollys kreativitet och hjälpte henne bygga en fanbase av unga kvinnor som kunde relatera till hennes budskap. EP:n nådde också utanför Sveriges gränser, varje singelsläpp spelades på stora engelska radiostationer och kärleken från britterna ledde till flera liveframträdanden i London.

Sedan dess har Molly Hammar fortsatt utveckla sin musikkarriär, släppt flera singlar och EP:er och samarbetat med andra artister och producenter inom den svenska och internationella musikscenen. Hon har också prisats med en Rockbjörn för Årets Genombrott, gjort rösten till Nala i nya svenska Lejonkungen där Beyonce gör originalet och varit en av deltagarna i Så Mycket Bättre.

Lyssna på musiken

Mat & dryck

  Barmeny


 • Hamburgare

  175 kr

  En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.

 • Pannoumiburgare (vegetarisk)

  175 kr

  En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.

 • Burratasallad med chark

  145 kr

  Krämig burrata med marinerade tomater, krispig sallad och balsamicovinäger. Serveras med klosterskinka från Eriksons Chark.

 • Ost- & charkbricka

  135 kr

  En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, grönsaker, kex och bröd.

 • Ostsmörgås

  55 kr

  En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.