Till innehåll på sidan
Närbild på Moto Boy.

Moto Boy

Moto Boy är tillbaka med nytt album – upplev konserten med hans unika röst och blandningen av synthpop och närmast jazzinfluerat gitarrspel.

söndag
27 okt 2024

Ord. pris 295 kr

1 tim 15 min (ingen paus)

Sparbanken Blackbox Köp biljett

Under 2024 återkommer Moto Boy med ett nytt efterlängtat fullängdsalbum. Skrivet och inspelat under de speciella åren 2020–2023. Ett album i egen produktion, släppt på egen label och med det egna soundet i sublim fokus. Oskar Humlebo kallar det själv för sitt ‘utan tvekan bästa album’ men också för sitt sista under namnet Moto Boy.

Om det verkligen är det sista vi hör av Moto Boy återstår att se, men att Oskar Humlebo är en av Sveriges mest säregna, begåvade och hårdast arbetande artister råder det inget tvivel om.

Listan på vad Oskar Humlebo, mer känd som Moto Boy, har hunnit med sen debuten 2007 börjar bli lång. Han har synts som producent för artister som Mia Skäringer och Petra Marklund, som andra halvan i elektronikaduon Pikko och som gitarrist med glamrock bandet The Ark. Han har också varit förband till bland andra Whitney Houston, Smashing Pumpkins och Suede.

Men ryggraden i Moto Boys verksamhet har alltid varit just de egna albumen, det säregna soundet, melodierna och den unika rösten. En blandning av sakral gosskörsmusik, synthpop och ett närmast jazzinfluerat gitarrspel.

Mat & dryck

  Barmeny


 • Hamburgare

  175 kr

  En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.

 • Pannoumiburgare (vegetarisk)

  175 kr

  En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.

 • Fetaostpaj (vegetarisk)

  125 kr

  En matig paj med fetaost och tomatpesto. Serveras med grönsallad, rostad vitlöksdressing och picklad lök.

 • Ost- & charkbricka

  135 kr

  En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, grönsaker, kex och bröd.

 • Ostsmörgås

  55 kr

  En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.