Till innehåll på sidan
Närbild på Newkid med suddig effekt.

Newkid

Gör dig redo för att möta en av Sveriges mest uppskattade artister – kom nära Newkid när han återvänder till Vara!

lördag
5 okt 2024

Ord. pris 495 kr

1 tim (ingen paus)

Sparbanken Blackbox

Åldersgräns: 18 år

Endast ståplatser.

Köp biljett

Efter succén 2022 kommer Newkid tillbaka till Vara Konserthus – denna gång på scen i Sparbanken Blackbox. Där väntar starka känslor, ösiga hits och fina melodier!

Newkid har några makalösa år bakom sig med kritikerrosade tolkningar från “Så Mycket Bättre”, två Grammisnomineringar – Årets artist och Årets pop, en P3-guldnominering för Årets låt och en katalog med över 450 miljoner streams.

I mars 2021 släpptes den platinasäljande singeln ”Aldrig haft något annat val” följt av ”Ingen luft mellan oss” som Newkid skrev tillsammans med den hyllade artisten Ana Diaz. I början av 2022 släppte Newkid sitt fjärde album “Vi”, albumet debuterade som etta på de svenska albumlistorna och höll förstaplatsen i fem veckor. I september samma år gjorde han sin första arenashow ”För alla gånger vi inte kunde samlas” på Avicii Arena som var en del av en 34-dagars nationell turné.

Newkid har tidigare arbetat med några av Skandinaviens största namn inom musik som Molly Sandén, Unge Ferarri och Estraden för att nämna några. Han är just nu i studion och jobbar på sitt kommande album som är planerat att släppas 2024.

Missa inte chansen att se Newkid i Sparbanken Blackbox!

Lyssna på Newkid

Mat & dryck

  Barmeny


 • Hamburgare

  175 kr

  En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.

 • Pannoumiburgare (vegetarisk)

  175 kr

  En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.

 • Fetaostpaj (vegetarisk)

  125 kr

  En matig paj med fetaost och tomatpesto. Serveras med grönsallad, rostad vitlöksdressing och picklad lök.

 • Ost- & charkbricka

  135 kr

  En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, grönsaker, kex och bröd.

 • Ostsmörgås

  55 kr

  En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.