Till innehåll på sidan
Pappa Kapsyl och en dinosaurie spelar gitarr.

Pappa Kapsyl

Dinosauriernas alfabet – en fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med humor och bra musiksmak (fr. 4 år). En del av Familjelördag.

lördag
19 okt 2024

Ord. pris 115 kr

40 min (ingen paus)

Stora salen Köp biljett

Med en kavalkad av sina mest populära dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show för hela familjen. Pappa Kapsyl sjunger sig igenom alfabetet med avstamp i sin senaste bok med samma namn som föreställningen. Det väntar rockiga köttätarlåtar, svängig dinodanz, allsång och roliga upptåg med publiken.

R som i Raptor, T för Tyrannosaurus Rex, K som i köttätare, S för Spinosaurus… eller kanske Stegosaurus? Pappa Kapsyl låter publiken bestämma. Så många låtar och så många bokstäver!

Pappa Kapsyl gör musik och föreställningar om dinosaurier för barn. Med tusen konserter bakom sig har han etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare. Pappa Kapsyl har en populär Youtube-kanal med musikvideor och barnprogram. Bakom Pappa Kapsyl står artisten Carl-Otto Johansson från Kalmar.

Föreställningens längd och innehåll passar barn från 4 år och uppåt.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag. Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna lördag serveras korvstroganoff/bönstroganoff med ris samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.