Till innehåll på sidan

Stereotoppen

Välkommen till våra populära föreställningar på konserthusets restaurangscen! En god matpaj eller hembakat fika ingår i biljettpriset.

onsdag
30 okt 2024

Ord. pris 325 kr

2 tim

Restaurangscenen

I biljettpriset ingår matpaj, kaffe och kaka.

Köp biljett

Stereotoppen är en nyskriven musikteater av Femtinge Teater som utspelar sig mellan åren 1965 och 1979 då stereon gjorde sin stora debut i folkhemmet. Föreställningen landar i musiken, populärkulturen, små och stora händelser!

När stereon kom hade fler möjlighet att ta del av musikvärlden och stereon blev en naturlig del av hemmiljön. Lyssna till hitsen, hör berättelser om stora och små händelser, från den lokala mötesplatsen i skivbutiken hem till tonårsrummet där man i realtid spelade av skivor och drömde om idolerna, diggade tillsammans och hade hippa.

Stereotoppen är en föreställning som landar i otroliga möten, tidsandan, spännande livsöden, vardag, fest och stjärnglans. Såklart framförs också den fränaste musiken mellan åren 1965 till 1979 med genrer som pop, rock, disco och schlager. Luta dig tillbaka så trycker vi på PLAY!

Föreställningen är av och med Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson. 

Mat eller fika ingår i biljettpriset

Till föreställningen vid lunch ingår en god matpaj och till eftermiddagsföreställningen ingår hembakat fika.

Föreställning kl. 11.30
Fetaostpaj med tomatpesto, grönsallad, rostad vitlöksdressing och picklad lök samt kaffe, te och kaka ingår i biljettpriset. Insläpp och start för matservering är kl. 11.30.

Föreställning kl. 15.00
Hembakta kakor, bulle, kaffe och te ingår i biljettpriset. Insläpp och start för fikaservering är kl. 15.00.

Är du i behov av specialkost? Kontakta Gäst- och biljettservice på tel. 0512-315 00.