Till innehåll på sidan
Porträttbild på Fredrik Andersson framför rosa vägg.

Standup med Fredrik Andersson – Extra!

Fredrik Andersson kommer tillbaka med en extra standupshow som tänjer på humorgränserna!

lördag
2 mars 2024

Ord. pris 450 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Stora salen

Åldersgräns: 10 år

Passerat

Fredrik Andersson är en prisad ståuppkomiker som medverkat i tv-program som Släng dig i Brunnen, Robins och Roast på Berns. Med sin mörka humor och briljanta hantverk är Fredrik i dag en av Sveriges roligaste komiker.

Fredrik har länge glatt oss med sina sylvassa skämt och prisbelönta soloshower. Men de senaste åren har han blivit mer och mer allmängods och är en av de mest sedda komikerna på nätet. Med sin avslappnade stil vrider och vänder han på samtidens stora och små frågor, alltid med stora skratt som resultat.

Fredrik är inte bara ståuppkomiker, han har även skrivit manus åt en mängd tv-program, bland annat Parlamentet, Svenska Nyheter och Comedy Centrals - Utan gränser.

Vi inleder kvällen med en rolig förkomiker!

Mat & dryck

    Buffé


  • Tvårätters Konserthusbuffé

    315 kr

    Förrättsbuffé
    Laxcheesecake, chili cheese krustader, pastrami på fläskytterfilé från Halla gård, whiskeymarinerad ost, kökets marmelad, kökets röror, smör och bröd samt goda tillbehör.

    Varmrättsbuffé
    Boeuf bourguignon, rapsgriskarré med äpple och honung, friterad potatis, färsk tortellini, kökets pizza bianco, krämig rotfruktsallad, kryddsmör Café de Paris, grönsallad, bön och linsallad samt goda tillbehör.

    Endast förbokning.

    Barmeny


  • Kryddig köttfärspaj med picklad lök och vitlöksdressing

    125 kr

  • Jordärtskockssoppa med rosmarinknäcke och getost – vegetarisk

    115 kr

  • Kycklingsallad toppad med bacon och Sivans ost

    145 kr

  • Konserthusets chark- och briesmörgås

    135 kr

    En lyxig smörgås på surdegsbröd med väl utvalda charkprodukter, brieost från Sivans ost och ärtostcrème.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.