Jobba hos oss

Har du rätt strängar på din lyra och vill bli en del av vår företagskultur?

LEDIG TJÄNST – T.F. MARKNADSCHEF

Är varumärkesstrategi, marknadsplaner och försäljningsstatistik din melodi?
Vi söker en tillförordnad marknadschef.

Vi på Vara Konserthus brinner för samtida scenkonst med hög kvalitet och stor variation. Hos oss kan publiken se och uppleva dans, teater och musik i många genrer. Med ett bultande hjärta för scenkonst presenterar vi nästan 200 konserter och föreställningar varje år. Utöver det arrangerar vi även flertalet konferenser, event och möten.

Vi söker nu en tillförordnad marknadschef som vill vara med och leda arbetet på marknadsavdelningen under det spännande år som ligger framför oss med bland annat invigning av Sparbanken Blackbox.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som tillförordnad marknadschef har du som uppgift att tillsammans med teamledare leda marknadsavdelningen som består av inhouse och biljett- och publikservice. I tjänsten ingår personalansvar för ca 7 pers.

Du har det övergripande strategiska ansvaret för kommunikation och biljettförsäljning. Tillsammans med teamet på marknadsavdelningen ansvarar du för marknadsföring och försäljning av konserthusets evenemang. Du har ansvar för marknadsbudget samt uppföljning av biljettförsäljning och utvärdering av marknadsinsatser.

Som t.f. marknadschef ansvarar du också för PR och varumärkesstrategiska frågor för konserthusets verksamhet. I vår organisation ingår även restaurang, konferens, Bohuslän Big Band, Next Generation Big Band och flertalet residensartister.

I tjänsten ingår det också att driva marknads- och försäljningsfrågor i konserthusets ledningsgrupp. Samt ansvara för samarbetsavtal och upphandlingar som rör marknadsavdelningen.

Bakgrund och kvalifikationer

Ditt hjärta bör klappa lite extra för kommunikationsstrategier, varumärken och försäljningsstatistik. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete med marknadsföring och kommunikation. Givetvis bör du, liksom vi, brinna för att skapa upplevelser som vidgar vyer och känns i magen. Tidigare erfarenhet av arbete inom upplevelser, scenkonst och kultur är meriterande, men inte ett krav.

För att trivas i denna roll behöver du tycka om att leda och inspirera andra och bör ha erfarenhet från liknande ledarroll. I grunden har du en kommunikations- och marknadsinriktad utbildning på högskolenivå eller motsvarande.

Anställning

Tjänsten är en visstidsanställning på halvtid t.o.m. 30 juni 2020. Vara Konserthus tillämpar årsarbetstid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Vara.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 2 juli 2019. Intervjuer sker löpande.

Ytterligare information

Har du några frågor är du välkommen att kontakta:

Staffan Becker, VD/konserthuschef
tel. 070-848 22 11 eller staffan.becker@varakonserthus.se

Lediga tjänster

Här affischerar vi när det finns en ledig plats i rampljuset.

Spontanansökan

Taskig tajming? Även om vi för tillfället inte letar efter några nya stjärnor är du välkommen att skicka en spontanansökan till oss.

Låt oss veta lite om dig, vad du vill jobba med och skicka ditt CV till info@varakonserthus.se.

Praktik

Blivande stjärna? Ibland finns möjligheten att praktisera inom olika områden här på vårt konserthus.

Välkommen att skicka din praktikansökan till info@varakonserthus.se.

Publikvärdar

Får du fjärilar i magen av tanken på att riva biljetter och hälsa på publik? Då passar du perfekt som publikvärd!

Kontakta Ida Erlandsson på 0512-315 14 eller ida.erlandsson@varakonserthus.se så berättar hon mer.